Правительство Республики Молдова | Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Государственная Инспекция Труда

A A A

Main menu

CHEMARE CĂTRE ANGAJATORI SPRE COLABORARE

Published on: Fri, 12/24/2021 - 10:23

În scopul prevenirii și combaterii acțiunilor de corupție în Inspectoratul de Stat al Muncii, sesizați

 

la tel.: 069501980

 

           069501805

 

 

 

Pentru eficientizarea activității de inspecție,  Inspectoratul de Stat al Muncii adresează apelul de colaborare cu angajatorii în vederea ridicării calității acțiunilor de control de stat în domeniul muncii, securității și sănătății în muncă.

Pentru asigurarea respectării uniforme și coerente a legislației din domeniul raporturilor de muncă, securității și sănătății în muncă, Inspectoratul de Stat al Muncii solicită propuneri și sugestii de îmbunătățire a prevederilor actelor normative din domeniu.

De asemenea, suntem receptivi propunerilor de îmbunătățire a activității inspectorilor de muncă și de solicitare a ajutorului consultativ și metodologic pentru perceperea corectă a prevederilor cadrului legal, în asigurarea unui mediu perfect de colaborare eficientă, întru asigurarea sănătății și bunăstării omului muncii și a societății.  

Înaintarea propunerilor și formularea solicitărilor pentru acordarea ajutorului metodologic privind aplicarea legislației în domeniul raporturilor de muncă, securității și sănătății în muncă le expediați la e-mail: ism.media@im.gov.md

 

sau la e-mail: secretariat@im.gov.md

                       dumitru.stavila@im.gov.md

                       igor.ciloci@im.gov.md

 
1 Start 2 Complete